Saturday, 30 March 2013

KeRjA SeKoLaH

Letihnya hari ni sebab ikat kaya gan adik sedara yg sepet tu,dah la kerja sekolah xsiap lagi.... luse dah nak sekolah lik.....aduh pening nya kepala ni...nanti  cikgu pasti marah la punye....
Tengsss Read My Entry. Dunt Forget To Comment jyeah.!

Masing Masing

 bila mana masing masing dah buat kerja gila masing masing.. bila kembar aku. merangkap sepupu aku MUIZ buat hal dengan menyanyi sambil berkelubung dalam selimut. ada ke patut.?? hahahaha.. abang aku pula si pendamping terpuji..(terpuji sangat tu) berkaroake lagu. agagaga.. aku pun join sekaki la.. hahaha. si sepet dah buat loqlak. hahaha. tu je la. aku juz nak berkongsi je. sebab ,asing masing layan gila masing masing,, si kakak sedare aku ALONG sibuk emlayan laptopnyer.. berfacebook sakan ngan pakwe nya. hahaha
Tengsss Read My Entry. Dunt Forget To Comment jyeah.!

Friday, 29 March 2013

Cipta Sejarah Pada Cuti Sekolah

.. entah la, sebenarnya ini adalah sejarah yang sedih yang perlu aku terima. takkala ayah sedara aku sakit tenat dan berada di ICU. aku mendoakan yang terbaik untuk along faeyza dalam kesedihan. jadikanlah yang terbaik. selamatkan ayah sedara aku pakndak rosli
Tengsss Read My Entry. Dunt Forget To Comment jyeah.!

Thursday, 28 March 2013

First Posting

ni adalah post pertama aku.. aku pun x tw nak kate apa. nak says apa. coz, ntah. aku pun x pasti. cuma aku story sal dugaan yang menimpa keluarga aku. dimana ayah saudara aku dimasukkan ke hospital. pada mulanya aku ingat ia sekadar sakit biasa. tapi bila dua ari lepas, ayah sedara aku tenat. sampai kena tebuk. aku jadi hiba sangat. sebab oxygen x smpai jntung. badan dia berpeluh. aku semakin takut. aku berdoa agar tiada sebarang kehilangan. . kita hanya mampu berdoa. ALLAH menentukan segalanya. hurm. .. aku berdoa supaya semuanya akan kembali seperti sediakala.


Insha Allah..

Tengsss Read My Entry. Dunt Forget To Comment jyeah.!